Добре дошли в Акапулко | Welcome to Acapulco (2019)

добре дошли в акапулко


Добре дошли в Акапулко (Welcome to Acapulco) е българско-мексиканско-американска екшън комедия от 2019 г., режисирана от Гилермо Иван по сценарий на Гари Чарлс, Робърт Бенджамин, Лорис Кърчи и Магърдич Халваджиян. Премиерата на филма в САЩ е на 12 март 2019 г.

Дизайнерът на видео игри, Мат Буут (Майкъл Кингсбейкър), има само един шанс да спаси кариерата си, разкривайки най-новия си проект до момента на Наградите за видео игри в Ню Мексико. След като обаче среща един приятел на летището и пийвайки малко повече преди полета, той се озовава в истинската страна Мексико и по-конкретно в Акапулко.

От момента на приземяването, Мат започва гонитба с опасни престъпници, смъртоносни наемни убийци и ФБР, всички търсещи мистериозна пратка, за която се твърди, че той е вмъкнал през границата, без обаче той да знае за нея.

Съюзявайки се с един твърд и безкомпромисен тип и една фатална жена, и предизвиквайки екшън героя вътре в себе си, те успяват да разнищят конспирация, която е в състояние да разклати основите на САЩ, а може би и на целия свят.


Welcome to Acapulco (2019) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани