Джон Уик 4 | John Wick: Chapter 4 (2023)

джон уик 4


Джон Уик 4 (John Wick: Chapter 4) е американски криминален екшън трилър от 2023 г., режисиран от Чад Стахелски по сценарий на Шей Хатън, Майкъл Финч и Дерек Колстад. Премиерата на филма в САщ е на 24 март 2023 г.

Джон Уик (Киану Рийвс), познат в престъпния свят и като Баба Яга, открива начин да победи Високата маса. Преди обаче да спечели свободата си, Джон трябва да се изправи срещу нов съперник с влиятелни и властни съюзници по цялото земно кълбо. Освен това му предстои сблъсък със сили, които са в състояние да превърнат старите му приятели в нови врагове.

Предстои на Уик да се впусне в битка срещу най-смъртоносните си противници от всички филми в поредицата досега. Цената за главата му се покачва все повече и той е принуден да започне битка срещу Високата маса, издирвайки най-силните играчи от подземния свят, от Ню Йорк през Осака към Берлин.

Филмът е четвъртият от поредицата, в който Киану Рийвс влиза в ролята на мрачния наемен убиец Джон Уик, като е директно продължение на „Джон Уик 3“ от 2019 г.

John Wick: Chapter 4 (2023) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани