Девет живота | Nine Lives (2016)

девет живота


Девет живота (Nine Lives) е френско-американски семеен филм от 2016 г., режисиран от Бари Зоненфелд по сценарий на Дан Антониаци и Бен Шифрин. Премиерата на филма е на 5 август 2016 г.

Том Бранд (Кевин Спейси) е мъжкар милионер на върха на своята игра. Компанията му, носеща името ФайърБранд (Огненият Бранд) е на път да успее в най-великото си начинание – най-високия небостъргач в северното полукълбо. Том е работохолик и начинът му на живот го е откъснал от семейството му, особено от прекрасната му жена Лара (Дженифър Гарнър) и обичната му дъщеря Ребека (Малина Уайсман).

Ребека има рожден ден и става на 11 години и иска подарък, който желае всяка година – котка. Том мрази котките, но все още няма подарък, а времето изтича. Неговата навигация го насочва към мистериозен магазин за домашни любимци, пълен със странни и екзотични котки, където ексцентричния собственик на магазина Феликс Пъркинс (Кристофър Уокън) му представя величествен котарак. На път за партито на дъщеря си, Том претърпява ужасен инцидент.

Когато се връща в съзнание, той открива, че някак е попаднал в тялото на котарака. Осиновен от семейството си, Том осъзнава какъв в действителност е живота на семейния домашен любимец и започва да гледа на семейството си и живота си по нова и неочаквана перспектива. Междувременно, семейството му се опитва да свикне да живее със странната и упорита котка, а синът му Дейвид (Роби Амел) се държи по начин, какъвто Том никога не би очаквал.

Том ще трябва да разбере защо се е озовал в тази особена ситуация и да измине дълъг път, за да успее да си върне човешката същност и да се завърне при семейството си, като съпругът и бащата, който те заслужават.Още в Zamunda
случайно избрани