Гробище за домашни любимци 2: Кръвни линии | Pet Sematary: Bloodlines (2023)

гробище за домашни любимци 2 кръвни линии


Гробище за домашни любимци 2: Кръвни линии (Pet Sematary: Bloodlines) е американски филм на ужасите от 2023 г., режисиран от Линдзи Андерсън Биър по сценарий на Линдзи Андерсън Биър, Джеф Булър и Стивън Кинг (автор на романа). Премиерата на филма в САЩ е на 6 октомври 2023 г.

През 1969 г. младият Джъд Крандъл мечтае да напусне родния си град Лъдлоу, Мейн, но скоро открива заровени дълбоко зловещи тайни, което го принуждава да се изправи срещу мрачна семейна история, която завинаги ще го държи свързан с Лъдлоу. Обединявайки се с приятелите от детството си, Джъд трябва да се пребори с древно зло, което е обзело Лъдлоу от основаването му и веднъж разкрито, то има силата да унищожи всичко по пътя си.

Базиран на никога неразказваната глава от „Гробище за домашни любимци“ (Pet Sematary), смразяващия роман на Стивън Кинг, Гробище за домашни любимци 2: Кръвни линии (Pet Sematary: Bloodlines) е вълнуваща предистория, изследваща произхода на това как смъртта е станала различна в малкото градче Лъдлоу и защо понякога да си мъртъв е по-добре.

Pet Sematary: Bloodlines (2023) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани