Вътрешен човек: Най-търсената | Inside Man: Most Wanted (2019)

вътрешен човек най търсената


Вътрешен човек: Най-търсената (Inside Man: Most Wanted) е американски криминален трилър от 2019 г., режисиран от Майкъл Басет по сценарий на Браян Брайтли. Премиерата на филма в САЩ е на 24 септември 2019 г.

Пет години след събитията в предишния филм, екип от банкови обирджии, воден от Ариела Бараш (Роксан Маккий), превзема държавния резерв на Ню Йорк, взимайки всички в сградата за заложници. Целта им е да задигнат голямо количество от нацистко злато, складирано в сградата. В отговор, полицейските власти, ръководени от агент Брин Стюърт (Риа Сихорн) и парламентьора от полицията на Ню Йорк, Реми Дарбоун (Амел Амин), са изпратени да намерят решение на ситуацията. Докато преговарят с Бараш, Стюърт и Дарбоун научават за нейните мотиви за участието ѝ в обира. Става ясно, че синът на Артър Кейс, Дитрих, е взел за заложник Далтън, братът на Ариела, с което я принуждава да участва в обира, с което да компенсира загубите му от предишния обир.

Неизвестно за Дарбоун, Стюърт и екипа обирджии обаче, Ариела и нейната сестра Ейва са планирали обира да изглежда като провал, оставяйки след себе си улики, които Стюърт и Дарбоун да открият впоследствие. Ейва оставя след себе си доказателство за Дарбоун – снимка, разкриваща биологичната ѝ връзка с Далтън, а Ариела оставя мобилен телефон за Стюърт, гарантирайки арестуването на Дитрих и възстановяване на откраднатото злато. По време на ареста, Дитрих е арестуван от ФБР и златото е възстановено. Предполага се, че Далтън е екзекутиран в Берлин по заповед на Дитрих.

Филмът е продължение на Вътрешен човек (Inside Man) от 2006 г., в който участват Дензъл Уошингтън и Клайв Оуен.


Inside Man: Most Wanted (2019) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани