Вади ножовете 2 | Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)

вади ножовете 2


Вади ножовете 2 (Glass Onion: A Knives Out Mystery) е американски криминален филм от 2022 г., режисиран от Райън Джонсън по сценарий на Райън Джонсън. Премиерата на филма в САЩ е на 23 декември 2022 г.

Беноа Блан (Даниъл Крейг) се завръща, за да разкрие замисъла в новото криминале на Райън Джонсън. В новото приключение, смелия детектив се намира в скъпо частно имение на остров в Гърция, но как и защо се е оказал там, е само една от многото загадки. Блан скоро попада на група от приятели, събиращи се по покана на милиардер на име Майлс Брон, който организира ежегодната им среща.

Сред поканените в списъка с гости присъстват бившият бизнес партньор на Майлс, Анди Бранд, губернаторът на Кънектикът, Клеър Дебела, ученият с остър ум Лайънъл Тусен, модният дизайнер и бивш фото модел Бърди Джей и асистентката ѝ Пег, както и инфлуенсърът Дюк Коди и неговата приятелка Уиски. Както в най-добрите криминални мистерии с убийство и тук всеки персонаж има своите тъмни тайни, лъжи и мотиви, и когато някой умира, всички са заподозрени.

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани