Бързи и яростни 9 | Fast & Furious 9 (2020)

бързи и яростни 9


Бързи и яростни 9 (Fast & Furious 9) е американски екшън трилър от 2020 г., режисиран от Джъстин Лин по сценарий на Крис Морган и Дейниъл Кейси. Премиерата на филма в САЩ е на 22 май 2020 г.

Бързи и яростни 9“ е десетото продължение от франчайза „Бързи и яростни“ и девети по ред филм от главната поредица, и представлява продължение на филма „Бързи и яростни 8“ от 2017 г. „Бързи и яростни 9“ излиза след „филмовото разклонение“ „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ от 2019 г., в което участваха Джейсън Стейтъм и Дуейн „Скалата“ Джонсън. Първоначалната дата на излизането на деветия филм е 19 април 2019 г., но в последствие е отложен за 10 април 2020 г.

Във филма ще видим звездите Вин Дизел, Мишел Родригез, Джордана Брюстър, Тайриз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Натали Еманюел, Джон Сина, Хелън Мирън, Шарлиз Терон и Майкъл Рукър.

Снимките на филма започват на 24 юни 2019 г. в Leavesden Studios в Хертфордшир, Англия, като продължават и в дестинации, като Лос Анджелис, Единбург, Лондон, а също и за пръв път в Тайланд на локации, като Краби, Ко Пан-нган и Пукет. Част от филма е заснета в Тбилиси, Грузия.

До момента на публикуването на тази информация, подробности за сценария на филма не са известни.

бързи и яростниОще в Zamunda
случайно избрани