Балада за Бъстър Скръгс | The Ballad of Buster Scruggs (2018)

Балада за Бъстър Скръгс


Балада за Бъстър Скръгс (The Ballad of Buster Scruggs) е американски уестърн от 2018 г., режисиран от Джоел Коен и Итън Коен по сценарий на Джоел Коен и Итън Коен. Премиерата на филма в САЩ е на 9 ноември 2018 г.

Шест разказа за живота и насилието в Дивия запад, следващи пеещ стрелец, банков обирджия, пътуващ импресарио, възрастен златотърсач, катун и перверзна двойка ловци на глави.

  1. The Ballad of Buster Scruggs – Бъстър Скръгс е жизнерадостен пеещ каубой, който пристига в отдалечена кръчма, пълна с престъпници
  2. Near Algodones – Джеймс Франко е банков обирджия – аматьор, който ще получи дори повече от това, което заслужава.
  3. Meal Ticket е с Лиъм Нийсън, като се разказва за двама странстващи актьори на предела на силите си.
  4.  All Gold Canyon – Том Уейтс копае златни буци с небивал размер, като в един момент достига до златна жила, преминаваща през кварца, който е открил.
  5.  The Gal Who Got Rattled – Зоуи Казан и нейният брат-бизнесмен Гилбърт пътуват през прерията с множество каруци, за да отидат в Орегон, където Гилбърт твърди, че нов бизнес партньор ще се омъжи за сестра му
  6.  The Mortal Remains – По залез петима човека яздят за Форт Морган, Колорадо – англичанинът Тигпен, ирландецът Кларънс, французинът Рене, една дама на име Бетеман и един трапер. Тигпен казва, че той и Кларънс често пътуват по този път, превозвайки товар, като намеква за труп на покрива, но не споменава какъв точно е видът на техния бизнес.


The Ballad of Buster Scruggs (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани