Армия на мъртвите | Army of the Dead (2021)


Армия на мъртвите (Army of the Dead) е американски екшън филм на ужасите от 2021 г., режисиран от Зак Снайдер по сценарий на Зак Снайдер. Премиерата на филма в САЩ е на 21 май 2021 г.

С изоставянето и затварянето на Лас Вегас, пълен със зомбита в следствие на правителствен провал, милиардерът и хазартен магнат Блай Танака осъзнава, че е „забравил“ нещо в греховния град – по-точно 200 млн. долара. За момента неговите планини от пари са на сигурно място зад непробиваемите стени на сейф в казиното му. Американският президент обаче планира да изстреля ядрена ракета към града след по-малко от 96 часа.

Сега Танака предлага да плати 50млн. долара на бившия наемник Скот Уорд (Дейв Батиста) и неговия подбран екип, за да вземат парите преди бомбата да заличи града. Това е оферта, която ще промени живота на Скот и той не може да откаже. Лошото обаче е, че хордата от немъртви изглежда по-организирана, отколкото екипът от наемници очаква. Времето обаче изтича и не е ясно дали те ще успеят да се измъкнат от Вегас цели и богати.


Army of the Dead (2021) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани