„Отмъстителите: Краят“ е с над 3-часова продължителност

отмъстителите_краят


Повече от три часа е времетраенето на очаквания с нетърпение от феновете четвърти филм със заглавието „Отмъстителите“ – „Краят“. Това анонсираха продуцентите на филма, което ще го направи най-дългия от всички заглавия на Marvel. Точната продължителност е 182 минути, а 26 април е датата на премиерата, на която ще имаме възможност да се впуснем в поредното екшън приключение, заедно с Железния човек, Тор, Хълк и останалите супер герои.

Братята Джо и Антъни Русо, режисьорите на филма, са убедени, че въпреки дългата история на филма, тя ще държи киноманите в напрежение през цялото време. Според тях, четирите тестови прожекции на „Отмъстителите: Краят„, които бяха организирани от екипа на филма преди месец, показват, че феновете в кината дори не са ходили до тоалетна, докато филма е вървял.

До момента подробности около сценария не се разкриват, но е известно, че този филм ще бъде последен за Робърт Дауни като Железния човек. От тук последваха и слуховете, че вероятно Тони Старк ще намери смъртта си в „Отмъстителите: КраятОще в Zamunda
случайно избрани