Project CARS

Project CARS


Project CARS е състезателна игра, произведена от Slightly Mad Studios . В играта няма заключени коли. Не трябва да трупаш флот от високопроизводителни автомобили. Не се налага да купуваш окачвания или подобрения за двигателя. Може да избереш да си проправиш път през дългия списък от състезания, но дори това е по желание. Може просто да започнеш от най-високия състезателен клас с най-добрите коли и да се сблъскаш с най-трудните конкуренти. Project CARS не е игра, в която трябва да събираш и напредваш. Играта просто ти предоставя директно една напрегната състезателна симулация.

Симулацията е с четири режима. Соло състезател и онлайн режимите ти позволяват да си направиш всякакво състезание, като избереш от списъкът с коли, писти, моторни ограничения, настройки за реалност и климатични условия. Автомобилите на разположение са много, но има някои забележки. Ако отчаяно искате да карате например Ферари или Хонда, Project CARS не може да ги предложи. Колите в наличност обаче са чудесни и усвояването на тънкостите при карането на всеки от тях е истинско удоволствие. Да дърпаш юздите на ревящ Форд Мустанг е съвсем различно от това да бръмчиш из пистата в малък картинг.

Кариерният режим те поставя в ролята на състезател, който се състезава от една на друга писта, подписвайки договори с нови отбори, печели нови спонсори и преследва собствени цели и предизвикателства.

Последният четвърти режим са състезанията в мрежа, които ти предлагат възможността да се състезаваш с други играчи в асинхронни времеви състезания. Всеки участва със същата кола по същата писта и опитва да постигне най-доброто

Минимални изисквания:
OS: Windows Vista, Windows 7
Processor: 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400, 3.0 GHz AMD Phenom II X4 940
Memory: 4 GB RAM
Graphics: nVidia GTX 260, ATI Radeon HD 5770
DirectX: Version 9.0
Hard Drive: 25 GBОще в Zamunda
случайно избрани