Fallout 4

Fallout 4


Fallout 4 е RPG (Role-playing game) игра, създадена от Bethesda Game Studios. Играта те въвлича в мистерия и обещание за приключение. Ужасната и мизерна пустош те завладява и никога не знаеш какъв странен персонаж или селище те чака зад следващия ъгъл.

Fallout_4Fallout 4 използва тъмния си свят като фон за вълнуващи битки и увлекателни истории, и колкото по-дълбоко навлизаш в ядрената пост-апокалиптична версия на Бостън – защитавайки себе си от агресивни скитници и използвайки съобразителността си, за да се изкачите по социалната стълба – толкова повече се привързваш към новото си „аз“ и ставаш част от съдбата на новия си свят.

Ти се трансформираш в значим воин от пустошта, отправил се към множество опасни приключения, който е трудно да си прадставиш в началото, когато си примерен гражданин от Бостън през 1950 г. Играта започва по време на спокойна семейна сутрин вкъщи, докато робот-иконом развлича обстановката с шеги и поглед върху това, в какво би се превърнала Америка ако ерата от Световното изложение за иновации от 1930-те години присъстваше в 21 век.

Животът е приятен, до момента на стряскащо телевизионно предаване. Семейството ти бързо трябва да се скрие по повърхността на земята. Трябва да прекараш следващите 200 години в Бункер 111, замръзен в криогенен сън, докато се събудиш по неприятен начин през 2277 г.

Минимални изисквания:
OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS)
Processor: Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB
Hard Drive: 30 GBОще в Zamunda
случайно избрани