Assassin’s Creed Syndicate

Assassins Creed Syndicate


Assassin’s Creed: Syndicate  e част от поредицата приключенски екшън игри Assassin’s Creed, произведени от Ubisoft.

Лондон през 1868 г.  ще те запознае с едно от най-важните постижения, олицетворяващи Индустриалната революция – сложната железопътна мрежа. Новаторството и предизвикателствата на иновациите в този период карат хората да се заселят в Лондон, за да станат част от откриващия се модерен свят. Този нов свят обаче е управляван от една нова и различна власт – властта на парите.

„След като приключих втория си лов на духове с Чарлз Дикенс, реших, че е крайно време да затворя последната от фабриките, в които принуждават малки деца да работят. Докато си проправях път покрай Уестминстър, прелитащ между покривите на сградите с изстрелващо въже, изскочи съобщение, че наближавам лов на глави. Целта беше лесна – да убия важен съперник от вражеската банда – и се налагаше децата да потърпят още малко. Малко по-късно бях опрял пистолет в главата на лидера им, хвърляйки преди това димна граната и сваляйки няколко от членовете на бандата. Изхвръкнах отново навън и спрях само веднъж, за да сменя облеклото си с това, което издържа повече на хвърлени ножове, преди да мина през черния пазар за презареждане и да се отправя към фабриката. Децата на Лондон се нуждаеха от мен…“

В играта Jacob Frye заедно с близначката си Evie, които пристигат в Лондон,  ще се борят с корупцията и престъпността в града, като се превърнат във водачи на екшън битките с подземния свят, изпълнен с всякакви престъпници и интриги.

 

Минимални изисквания:
OS: Windows 7 SP1 or Windows 8.1 or Windows 10 (64bit)
Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz / AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon R9 270 (2GB VRAM Shader Model 5.0)
HDD: 60 GB

 Още в Zamunda
случайно избрани