Фларски | Long Shot (2019)

фларски


Фларски (Long Shot) е американска комедия от 2019 г., режисирана от Джонатан Ливайн по сценарий на Сет Роугън и Шарлиз Терон. Премиерата на филма в България е на 14 юни 2019 г.

Фред Фларски (Сет Роугън) е безработен надарен журналист със свободен дух и афинитет към неприятностите, който е задвижван именно от лошия си късмет и самоунищожителен начин на действие. Шарлът Фийлд (Шарлиз Терон) е една от най-влиятелните жени в света. Тя е умен, опитен, властен и завършен дипломат с талант за… почти всичко. Двамата нямат нищо общо, освен че тя някога е била негова детегледачка и първото му любовно увлечение.

Когато Фред неочаквано се свързва с Шарлът, той я очарова със забавното си чувство за самоирония и спомените за нейния младежки идеализъм. Готвейки се за надпреварата за президентския пост, Шарлът импулсивно наема Фред, за да пише нейните речи, въпреки че нейните съветници я съветват да не го прави.

Като новобранец в елитния екип на Шарлът, Фред не е подготвен за нейния бляскъв живот под светлината на прожекторите. Все пак между двамата прехвърчат искри, които водят до един доста популярен романс и поредица от неочаквани и опасни инциденти.Още в Zamunda
случайно избрани