Т2 Трейнспотинг | T2 Trainspotting (2017)

т2 трейнспотинг


Т2 Трейнспотинг (T2 Trainspotting) е британска черна криминална комедия от 2017 г., режисирана от Дани Бойл по сценарий на Джон Ходж. Филмът е базиран на персонажите, създадени от Ървин Уелш в романите му „Трейнспотинг“ и последвалият „Порно“.

В продължението на филма на Дани Бойл „Трейнспотинг“ от 1996 г., актьорите са в оригиналния си състав, включително Юън Макгрегър, Юън Бремнър, Джони Лий Милър и Робърт Карлайл. Премиерата на филма във Великобритания е на 27 януари 2017 г.

В началото имаше възможност… после имаше предателство. Двадесет години са изминали. Много неща са се променили, но и много са си същите. Марк Рентън (Юън макгрегър) се завръща в единственото място, което би могъл да нарече „у дома“.

Те го чакат – Спъд (Юън Бремнър), „Сик Бой“ (Джони Лий Милър) и Бегби (Робърт Карлайл). Други стари приятели също го очакват – тъга, загуба, радост, отмъщение, ненавист, приятелство, любов, копнеж, страх, съжаление, хероин, самоунищожение и смъртна заплаха – всички те са се подредили в редица, за да го посрещнат, готови да се присъединят към танца.


T2 Trainspotting (2017) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани