Трансформърс 6 | Bumblebee (2018)

трансформърс 6


Трансформърс 6 (Bumblebee) е американски научно-фантастичен филм от 2018 г., режисиран от Травис Найт по сценарий на Кристина Ходсън. Премиерата на филма в България е на 21 декември 2018 г.

На Кибертрон, Автоботите, водени от Оптимус Прайм са ръба да изгубят Великата Кибертронска война с враговете си, Десептиконите, поради което се подготвят да напуснат планетата. Десептиконите им правят засада по време на евакуацията и Оптимус изпраща младия разузнавач B-127 на Земята, за да осигури база за операции, където Автоботите да се поместят.

B-127 достига Земята сам през 1987 г., приземявайки се катастрофирайки в Калифорния, като прекъсва тренировъчна акция, провеждана от Сектор 7 – тайна правителствена служба, наблюдаваща извънземната активност на Земята.

Лейтенант Джак Бърнс от Сектор 7 предполага, че B-127 е враждебен нашественик и го атакува, принуждавайки го да навлезе в гората, където е изненадан от десептикон. Когато B-127 отказва да разкрие местонахождението на Оптимус, десептиконът гневно разкъсва неговата гласова кутия и поврежда паметта му.

B-127 успява да разруши десептиконът, преди да рухне от повредите си, след което сканира един Фолксваген Бийтъл от 1967 г., намиращ се наблизо и се трансформира в него…


Bumblebee (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани