Спайдърмен: Завръщане у дома | Spider-Man: Homecoming (2017)

спайдърмен завръщане у дома


Спайдърмен: Завръщане у дома (Spider-Man: Homecoming) е американски фантастичен филм от 2017 г., режисиран от Джон Уотс по сценарий на Джонатан М. Голдстийн, Джон Франсис Дейли, Джон Уотс, Кристофър Форд, Крис Маккена и Ерик Самърс. Филмът е базиран на комиксите на Марвъл (Marvel Comics) за супер героя Спайдърмен. Премиерата на филма в България е на 7 юли 2017 г.

Младият Питър Паркър / Спайдърмен (Том Холанд), който дебютира сензационно в Капитан Америка: Гражданска война (Captain America: Civil War), започва смело да борави с новооткритата си самоличност на изстрелващия паяжини супергерой в Спайдър-мен: Завръщане у дома.

Развълнуван от преживяванията си с Отмъстителите (The Avengers), Питър се връща у дома, където живее с леля си Мей (Мариса Томей), следен изкъсо от новия си ментор Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър). Питър опитва да се върне към нормалното си ежедневие, разсейван от мисълта да докаже, че е нещо повече от дружелюбния Спайдър-мен, живеещ в съседство.

Когато обаче се появява нов злодей – Лешояда (Майкъл Кийтън), най-важните и ценени от Питър неща са застрашени.Още в Zamunda
случайно избрани