Роди се звезда | A Star Is Born (2018)

роди се звезда


Роди се звезда (A Star Is Born) е американски музикален романтичен филм от 2018 г., режисиран от Брадли Купър по сценарий на Ерик Рот, Брадли Купър и Уил Фетърс. Премиерата на филма в България е на 5 октомври 2018 г.

Джаксън Мейн (Брадли Купър), известен кънтри певец, борещ се със зависимостта си към наркотиците и алкохола, има концерт в Ню Йорк. Негов главен поддръжник е Боби (Сам Елиът), който е негов мениджър и по-голям доведен брат. След шоуто, Джаксън посещава бар, в който наблюдава изпълнението на Али (Лейди Гага) – сервитьорка, която пише и изпълнява песни. Джаксън е удивен от нейното изпълнение и двамата прекарват нощта, разговаряйки един с друг, при което Али му споделя за проблемите, с които се е сблъскала, доката е преследвала професионална музикална кариера. Джаксън кани Али на следващия си концерт.

Въпреки първоначалния си отказ, по настояване на Джаксън, Али пее на сцената с него. Джаксън ѝ предлага да отиде на турне с него, на което между двамата се зараждат романтични отношения. В Аризона, Али и Джаксън посещават ранчото, в което Джаксън е израснал и където е погребан баща му, но откриват, че Боби е продал земята. Разгневен от предателството, Джаксън удря Боби, който след това престава да бъде негов мениджър. Преди това обаче, Боби казва на Джаксън, че го е информирал за продажбата, но той е бил твърде опиянен, за да забележи..


A Star Is Born (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани