Привличане | Attraction (2018)

привличане


Привличане (Attraction) е български игрален филм от 2018 г., режисиран от Мартин Макариев по сценарий на Яна Маринова и Борислав Захариев. Премиерата на филма е на 23 февруари 2018 г.

Младата и любима учителка по история и инструктор по танци Лора Ангелова (Яна Маринова) е въвлечена в борба за директорския пост в елитното частно средно училище, в което преподава. Налага се тя да избере между училището, основано от баща ѝ, което тя много обича и страстта към спортните танци. Докато учителите се отнасят с уважение към нея, а учениците ѝ се възхищават, една нейна колежка, изпитваща завист към Лора, прави всичко възможно да ѝ създаде лошо име и да унищожи нейната репутацията.

В това време проблеми започва да създава и дъщерята на спонсора на училището, Дияна, която е скандална и с поведение на „разглезена кифла“, получаваща всичко, което поиска. Тя разпространява видео с флиртовете си, част от които са се случили и в залата за танци на Лора. Лора разполага с кратък период от време, в който да успее да сплоти класа преди абитуриентския бал и да докаже, че е най-добрата учителка, а в същото време да продължи с преподаването на спортни танци и да запази добрата си репутация.Още в Zamunda
случайно избрани