Момче, наречено лодка | A Boy Called Sailboat (2018)

момче наречено лодка


Момче, наречено лодка (A Boy Called Sailboat) е американско-австралийски филм от 2018 г., режисиран от Камерън Нуджент по сценарий на Камерън Нуджент. Премиерата на филма във Великобритания е на 6 май 2019 г.

В дом отвъд покрайнините на град, в който сушата продължава дълго време, едно испанско семейство приема невероятна благословия и дава име на единствения си син Sailboat (букв превод от английски: Лодка). Момчето носи нова надежда и любов в семейството, което води обикновен, но достоен живот в дълбокия Южен Запад на Америка. Един следобед синът носи у дома нещо със себе си – една „малка китара“.

От този момент нататък, Sailboat и неговото укулеле стават неразделни, а когато неговата тежко болна баба му заръчва да ѝ напише песен, той преминава през множество препятствия, за да ѝ подари най-великата песен, която някога е била написана. Дали песента ще направи чудо или ще се стигне до злополучен обрат на съдбата, който ще изпрати семейството обратно в къща, подпирана от пръчка и кола без врати, еднообразен гардероб и приятел, който не може да мига?


A Boy Called Sailboat (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани