Момичето от влака | The girl on the train (2016)

момичето от влака


Момичето от влака (The girl on the train) е американски филм от 2016 г., режисиран от Тейт Тейлър по сценарий на Ерин Кресида Уилсън (адаптация на романа на Пола Хоукинс). Премиерата на филма е на 7 октомври 2016 г. (САЩ).

Филмът разказва за живота след развода на Рейчъл Уотсън. Всеки ден тя се качва във влака за работа в Ню Йорк и всеки ден влакът минава покрай нейната предишна къща. Къщата, в която е живяла със съпруга си, който все още живее в нея, заедно с новата си жена и дете. Опитвайки да не се фокусира върху болката си, тя започва да наблюдава двойка, която живее няколко къщи по-надолу – Меган и Скот Хипуел.

Тя създава чудесен живот за тях в главата си. Един ден, когато влакът минава по същия маршрут, тя забелязва нещо шокиращо, което я изпълва с гняв. На следващия ден тя се събужда със силен махмурлук, различни рани и синини, и без никакъв спомен за предишната нощ. Единственото, което има е чувството, че нещо лошо се е случило. По новините съобщават, че Меган Хипуел е изчезнала.

Рейчъл започва да разследва случилото се и опитва да разбере какво се е случило с Меган, къде е тя и какво е правила самата тя в нощта, когато Меган е изчезнала.Още в Zamunda
случайно избрани