Между шамарите | Fist Fight (2017)

между шамарите


Между шамарите (Fist Fight) е американски филм от 2017 г., режисиран от Ричи Кийн по сценарий на Ван Робишоу и Евън Сусър. Премиерата на филма в България е на 17 февруари 2017 г.

Когато в последния ден преди лятната ваканция в гимназията „Рузвелт“, учениците са извън контрол, единствено учителят по история Рон Стрикланд (Айс Кюб) успява да въведе ред сред тях. В същото време учителят по английски език Анди Кемпбъл (Чарли Дей), който чака второ дете от съпругата си, дочува слух за съкращения на всички отдели в училището и става твърде неспокоен от това. След като спасява Кемпбъл от капан с боя, Стрикланд го моли да му помогне за стара аудио-видео система, която не функционира нормално.

Оказва се, че един от учениците умишлено въздейства върху нормалната работа на устройството, което изнервя Стрикланд и той си го изкарва на ученика. Директора разбира за случката и вика двамата учители при себе си за обяснение. Стрикланд моли Кемпбъл да не казва на директора за случилото се, но Кемпбъл от страх за поста си разказва на директора. Стрикланд трябва да бъде уволнен, което го изнервя допълнително и заради това той предизвиква Кемпбъл на юмручен бой след училище.Още в Zamunda
случайно избрани