Вечерно училище | Night School (2018)

вечерно училище


Вечерно училище (Night School) е американска комедия от 2018 г., режисирана от Малкълм Д. Лий по сценарий на Кевин Харт, Хари Рачфорд, Джоуи Уелс, Матю Келърд, Никълас Столър и Джон Хамбург. Премиерата на филма в БЪлгария е на 28 септември 2018 г.

През 2001 г. гимназистът Теди Уокър (Кевин Харт) отпада от училище, когато осъзнава, че не може да се концентрира по време на тест. Години по-късно през 2018 г., той работи като продавач на скари за барбекю, срещайки се с богата жена на име Лиза (Мегалин Ечикунуоке), като внимателно е разработил финансова стратегия, която ще му позволи да поддържа илюзията, че е по-голяма работа, отколкото всъщност е.

В един момент обаче, животът му се разпада, точно когато разбира, че ще наследи контрола върху магазина, след като настоящият управител се пенсионира. Когато той прави предложение на Лиза в магазина, без да иска предизвиква експлозия, когато тапата от шампанско отваря газов резервоар, след което пък мениджъра взима парите от застраховката и изчезва…


Night School (2018) on IMDbОще в Zamunda
случайно избрани