Бързи и яростни 8 | The Fate of the Furious (2017)

бързи и яростни 8


Бързи и яростни 8 (The Fate of the Furious) е американски филм от 2017 г., режисиран от Ф. Гари Грей по сценарий на Крис Морган, базиран на персонажите на Гари Скот Томпсън. Филмът е осмото продължение от високоскоростния екшън „Бързи и яростни“. Премиерата на филма в България е на 14 април 2017 г.

Сега, когато Дом (Вин Дизел) и Лети (Мишел Родригес) са на сватбено пътешествие, Брайън и Миа (Джордана Брустър) са се оттеглили от играта, а останалите от екипа са свободни да правят каквото пожелаят, всички се наслаждават на мира и спокойствието от нормалния живот.  Когато обаче мистериозна дама въвлича Дом обратно в престъпния свят, от който не може да се измъкне и се стига до предателство на най-близките до него хора, бившите партньори ще се изправят пред неочаквани изпитания.

От бреговете на Куба и улиците на Ню Йорк към ледените ширини и Баренцово море, членовете на елитната група ще кръстосат планетата надлъж и нашир, за да спрат един анархист, възнамеряващ да отприщи световен хаос и да върнат у дома човека, който ги направи едно семейство.Още в Zamunda
случайно избрани